Acoperire nationala is ISO

Firma Getico Systems va poate asigura suport tehnic pentru echipamente din gamele Panasonic, Ericsson, Alcatel, Mitel si Nortel. In mod nerestrictiv, GETICO SYSTEMS vine in ajutorul dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de servicii:

  • Outsourcing comunicatie voce

Printre serviciile oferite de firma noastra se numara si cel de analiza a sistemului de telecomunicatii existent in cadrul firmei client si formularea de recomandari pentru imbunatatirea acestuia cat si instalarea ulterioara a centralelor telefonice cu parametrii cei mai potriviti si asigurarea suportului tehnic necesar. In acest mod, Getico Systems va ofera atat echipamente tehnice la standarde internationale cat si instruirea necesara pentru utilizarea la capacitate maxima a functiilor oferite de acestea.Pentru firmele care au un sistem competitiv de telecomunicatii deja instalat, Getico Systems ofera pachete de service. Prin acest serviciu Getico va ofera sansa gestionarii sistemului de telecomunicatii existent in mod profesional si eficient, cu ajutorul personalului specializat din cadrul firmei noastre. O buna intretinere inseamna o durata de viata mai mare a sistemului.
In functie de preferintele clientilor, pachetul contine atat servicii de intretinere complete, respectiv servicii de intretinere curenta a sistemului si de intretinere a retelei si a terminalelor cat si remedierea deranjamentelor, mutarea extensiilor si servicii de verificare a liniilor directe si a interfetelor GSM.

  • Consultanta pentru reducerea costurilor

Pe langa serviciile tehnice de instalare si gestionare a sistemelor de telecomunicatii, firma noastra va ofera consultanta pentru reducerea costurilor convorbirilor telefonice, astfel incat sa comunicati eficient la cele mai reduse costuri posibile. Getico Systems va poate recomanda cea mai avantajoasa colaborare cu operatorii de telefonie din Romania cat si solutii de gestionare a apelurilor in propria retea de telecomunicatii (locala sau cu alte sucursale).

  • Implementare si gestionare sotf de analiza si monitorizare trafic voce

Daca se doreste identificarea apelurilor efectuate si receptionate in functie de criterii specifice, Getico Systems va poate pune la dispozitie un soft specializat in monitorizarea si analiza acestora, soft ce permite o identificare clara a cheltuielilor cu comunicatia de voce pe centre de cost (end user).

  • Inchiriere echipamente de telecomunicatii

In functie de disponibilitatea din stoc, firma noastra va ofera spre inchiriere centrale telefonice de capacitate mica sau medie si aparatele telefonice aferente